SMÅDJURSMARKNAD

2:e JUNI 2024 kl.9-12 !

VÄLKOMMEN PÅ SMÅDJURSMARKNAD!

Första söndagen i juni och första söndagen i oktober från klockan 9:00 till 12:00 kan ni komma och köpa/sälja/byta fåglar och andra smådjur här på Franks Zoofor. Självklart håller butiken på gården också extra öppet dessa dagar, så att du kan få tag i foder och tillbehör som passar till era nya inköp. På plats finns då också vår kunniga personal som med glädje hjälper dig att finna de produkter som passar dig och ditt djur absolut bäst! På plats finns det som vanligt också möjlighet att köpa korv med bröd, kaffe och hembakad fika! Välkomna!

Marknaden besöks av ca 1200-1500 personer varje gång, så väl djurfantaster som förstagångsköpare.

Nästa Smådjursmarknad 2:e JUNI 2024!

! OBS !

! NY HELG ! 

HITTA TILL FRANKS ZOOFOR!

OBS! med anledning av rådande omständigheter kring smittspridning av fågelinfluensa kan marknaden komma att ställas in med mycket kort varsel!

Aktuell information om rådande restriktioner finner ni HÄR

Karta över högriskområden finner ni HÄR

- Lämna ej era Hundar/Djur kvar i parkerade bilar!

- Låt dem följa med på vår trevliga marknad istället :)

OBSERVERA! FÖR DIG SOM SÄLJARE OCH KÖPARE

Alla är mycket välkomna att delta, sälja och köpslå med sina favoritdjur på vår uppmärksammade och välbesökta marknad! Det är kostnadsfritt, men kom i god tid för att minska stress hos djur och människor, och för att få plats. Dock krävs att du som hanterar djur i alla lägen strikt efterföljer och respekterar gällander lagar och regler. Burstorlek, tillgång till friskt vatten och foder etc.  

Djuren måste sitta i rätt bur till antalet djur och efter storleken på djuren, samt ha tillgång till skydd mot sol, vind, regn, kyla och stress. Detta gäller även under transport. Djuren skall ha rätt inredning i bur, som sittpinnar samt ett bra underlag i burar/inhägnad etc. De skall även ha tillgång till bra foder och friskt vatten vilket de ska kunna inta utan stress. 

På Franks Zoofor tillhandahåller vi friskt vatten som kan hämtas ur kran på gården

HÄR finner du länk till Jordbruksverkets hemsida där du kan hålla dig uppdaterad om det senaste gällande lagar, regler, föreskrifter och smittskydd.

Klicka på Djurhälsopersonal högst upp, klicka på Veterinära författninghandboken i vänstermarginalen, klicka på L.Djurskydd i vänstermarginalen.

Smådjursmarknad besöks kontinuerligt av djurskyddsinspektörer.

Dessa besök välkomnar vi för djurens hälsa och välmående!

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SVERIGES GEMYTLIGASTE SMÅDJURSMARKNAD!

BUTIK PÅ GÅRDEN

Öppet måndag-fredag 8-17, helgfria vardagar

Tel. 0415-30 10 30

PRODUKTION / TILLVERKNING

Franks Zoofor AB är Sveriges största producent av vildfågelfoder!

Franks Zoofor AB

Franks Zoofor AB

Franks Zoofor AB

Franks Zoofor AB