FRANKS ZOOFOR SATSAR NATURLIGTVIS FÖR MILJÖN OCH FRAMTIDEN!

Välkommen!

På vår hemsida är ska du kunna tillgodogöra dig information om oss och våra unika produkter. Ta även tillfälle i akt att inspireras och skapa nya tankar och idéer!

 

Franks Zoofor är i grunden ett familjeföretag som ägts och drivits av Stefan Frank. År 1979 började Stefan som lantbrukare vars inriktning då var växtodling och uppfödning av grisar. Med sitt kreativa sinne, ihärdighet och finess sökte Stefan efter ett komplement till sin dåvarande verksamhet, och resultatet blev 1982 att börja odla de något mer ovanliga grödorna som tillexempel purjolök. Tre år senare fick Stefan en förfrågan om han inte kunde odla fågelfröer till en man som hade en stor mängd fåglar, här föddes idén om Franks Zoofor! Med sex krukor i ett söderfönster började det odlas och experimenteras med kanariefrö och olika sorters hirs. Sedan 2009 drivs Franks Zoofor som ett Aktiebolag, men det genuina och familjära kommer naturligtvis för all framtid kommer att leva kvar!

Idag odlar vi själva kanariefrö, nakenhavre, ärtor, havre, korn, vete och raps på gårdens omkring 200 hektar, och det mesta av allt som odlas används i våra olika fågelfröblandningar och gnagarblandningar. Vår odling av kanariefrö är dessutom räknad till nordens största odling av detta smakliga frö! 

Det sker en konstant utveckling på gården, och idag har Franks Zoofor fem fast anställda personer som håller ställningarna på gården. Under vintersäsongen när våra vildfåglar är som hungrigast har vi även två säsongsarbetare som hjälper till. Vår produktion har dessutom utvecklats till så stor att vi legopackar foder åt andra grossister. 

Under våra år i branschen har utvecklingen också gjort att vi förmått att förse våra kunder med mer än bara fågelfröer. Idag erhåller vi ett unikt sortiment av foder och tillbehör för såväl hästen, hunden och katten, som fisken, fågeln och chinchillan!

 

Ni är alltid välkommna att höra av er till oss, eller varför inte hälsa på oss i vackra och natursköna Brunnslöv i Hörby!

 

Hälsar alla vi på Franks Zoofor AB!

SMÅDJURSMARKNAD 30: APRIL!

! INSTÄLLD !

Informations om vårens smådjursmarknad uppdateras kontinuerligt på vår facebooksida samt i länken nedan.

LÄS MER HÄR!

Varmt välkomna till en riktigt härlig smådjursmarknad hälsar hela team Zoofor!

 

 

TALGBOLLAR UTAN NÄT!

Naturens och Fåglarnas favorit!